lördag 6 september 2008

Kastreringar

Fy fan för pedofiler, att säga att dom inte är livsberättigade upprör en massa människor som tycker att det är en sjukdom och måste botas med handpåläggning o stor kram.
Om en cancerböld uppstår så slår man på stora laserstrålen o bränner bort den. Det kan inte vara roligt för en mamma o en pappa som får reda på att deras barn blivit utsatt för en dylik individ. Tyvärr finns det de i samhället som går fria av olika andledningar även efter sådana övergrepp. Det kan t.o.m finnas någon i din direkta närhet eller i vänkretsen som antingen säger att de föraktar dylikt eller väljer att inte kommentera saken när den förs på tal. Jag hörde att någon inte litade på att rättssystemet inte skulle fixa till en fällande dom så sagt o gjort tog de saken i egna händer. Idag har snuskot inte en chans att hinna ikapp en krypande 1-åring ens, man är inte så snabb med rullator o felläkt höft som hänger på trekvart.
Om man i domstol inte kan överbevisas om sin skuld och blir frikänd är man helt oskyldig då? det finns ju faktiskt ett skäl till att den individen befann sig i rätten. Juristerna är duktiga idag eller så var han oskyldig, även om man varit föremål för utredning 3 ggr. Som sagt de kan finnas i din vänkrets eller före detta om du fått såna misstankar bekräftade.
Åtgärd: Laserstråle eller bara kastrering........men inte fan tror jag på handpåläggning och en kram inte.

Inga kommentarer: